Szúnyoghálók

Ha szúnyogoktól, legyektől vagy más kártevő rovaroktól szeretne megszabadulni, a szúnyoghálók hatékony megoldást jelentenek.

Szúnyogháló típusok

Üvegszálas: Az üvegszálas szúnyoghálók a legelterjedtebb típusú szúnyoghálók. Ez annak köszönhető, hogy megfizethetőek, tartósak és könnyen tisztíthatók.

Kisállat háló: Rendkívül erős tulajdonságának köszönhetően házi kedvenceink karmainak is könnyedén ellenáll. Extra erős, jó a légáteresztő képessége.

Pollen háló: Megakadályozza a levegőben lévő részecskék bejutását a lakóterekbe az elektrosztatikus bevonatnak köszönhetően.

Fix keretes

A fix keretes szúnyoghálókat kívülről kell rögzítenek az ablakkerethez. A rögzítés általában csavarokkal vagy klipszekkel történik. A fix keretes szúnyoghálók előnye, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelhetők, valamint hosszú élettartamúak. A keret készülhet alumíniumból vagy műanyagból. Típusai: keretes, peremes, keskeny keretes

Kapcsolat

Alumínium nyíló keretes

Ajtók esetén a legelterjedtebb szúnyogháló típus ugyanis a hosszú élettartam garantált, továbbá karbantartást nem igényel. Az alumínium keretre erősített zsanérok segítségével rögzítjük az ajtó kerethez.

Kapcsolat

Mobil szúnyogháló (Rolós)

Szúnyogháló kompromisszumok nélkül. Alumíniumból készül így rendkívül ellenálló az időjárás viszontagságaival szemben. Ajtók esetén vízszintesen, míg ablakok esetén függőlegesen mozgatható. Keret alumíniumból készül, a benne megtalálható csőre tekert háló üvegszálas.

Kapcsolat

Pliszé szúnyogháló

Kiválóan alkalmas nagy méretű nyílások beépítésére. A háló harmonikaszerű kialakítása miatt igen tetszetős látványt nyújt. A háló nyitott és csukott helyzetben is harmonikaszerű állapotban van. Nem, csak a két végén, hanem bárhol megállítható.

Kapcsolat

Toló szúnyogháló

A toló-bukó, emelő-toló ajtókra kifejlesztett, helytakarékos szúnyogháló. Alumínium kerettel széles keretszín és háló válaszékben.

Kapcsolat