Szúnyogháló

Típusai:

fix szúnyogháló, mobil szúnyogháló, pliszé szúnyogháló, tolóajtókhoz kifejlesztett szúnyogháló.

Fix szúnyogháló:

Nevéből adódóan fixen kerül felszerelésre a nyílászáró külső tokjára. A keret anyaga készülhet műanyagból és alumíniumból, színe: fehér, barna, natúrfa, aranytölgy, dió, mahagóni, illetve az alumínium esetében RAL színskálából is választható. Rögzítése történhet csavarral, klipsszel, rögzíto füllel.

Mobil szúnyogháló:

A mobil szúnyogháló lényege, hogy egy mozgatható hálófelülettel rendelkező rovarháló. Szerelheto ablakra, ajtóra. A profil anyaga alumínium. A keret színben igen gazdag . Működtetése függőlegesen, illetve vízszintesen történik. Ablakra szerelt változatból a háló rögzítése a profil alján lévő(háló akasztó, fix akasztó) segítségével történik. Az ajtóra szerelt változatnál a rögzítés mágnessel vagy akasztóval kivitelezhető.

Pliszé szúnyogháló:

Kiválóan alkalmas nagy méretű nyílások beépítésére. A háló harmónika szerű kialakítása miatt igen tetszetős. A háló nyitott és csukott helyzetben is harmónika szerű állapotban van. Nem, csak a két végén, hanem bárhol megállítható.

Rolós háló:

Az oldalt függőlegesen felszerelt tokból, alul és felül vezetősínek közöt vízszintesen működtethető. Nem, csak a két végén, hanem bárhol megállítható.

Tolóajtós szúnyogháló:

A toló-bukó, emelő-toló ajtókra kifejlesztett, helytakarékos szúnyogháló.