Már több, mint 80 éve

Formáld a teret kedvenc helyeddé!

Éppen folyamatban van az átalakítás? Vagy már van tetőtéri ablakod? Segítünk megvalósítani álmaid otthonát!

Kategóriák
Particle element
Image link

Szakértelem a tetőtéri nyílászárók gyártásában

A VELUX csoport már több, mint 80 éve teremt kellemesebb lakókörnyezetet a világ minden részén, napfénnyel és friss levegővel. A VELUX márka már több, mint 30 éve van jelen Magyarországon, hogy napról-napra csúcsminőségű tetőtéri ablakokat gyártson. A termékszállítás gyors és pontos, akár 2 napon belül biztosított. Piacvezetőként élen jár az innovatív, ugyanakkor energiatakarékos és környezetbarát termékek bevezetése terén. A cég célja, hogy termékeivel – melyek a tetőn keresztül természetes fénnyel és friss levegővel látják el az épületeket – minőségi lakóterek és munkahelyek jöjjenek létre, újításain keresztül lehetővé téve azok energiagazdaságos kialakítását is. Országos szervizszolgálata is a VELUX termékek választása mellett szól. Jól ismert, magastetős tetőtéri ablak és árnyékoló kínálata mellett, alacsony hajlásszögű és lapostetős megoldások is elérhetőek kínálatában.

VELUX tetőtéri ablakok árnyékolók, redőnyök fénycsatornák lapostetős felülvilágítók beépítőtermékek

VELUX tetőtéri ablakok

Standard tetőablakok

A Standard választékban megfizethető ablakokat talál, anélkül, hogy mindez a minőség rovására menne. Szabadon választhat felső vagy alsó kilincses, fa (GZL és GZL B) vagy felületi karbantartást nem igénylő, műanyag bevonatos tetőablakokból (GLU és GLU B). Innovatív ThermoTechnologyTM hőszigetelési rendszerrel, zárt állapotú szellőztetési lehetőséggel és speciális huzatvédelemmel készülnek.

Standard tetőablakok

Standard Plus tetőtéri ablakok

A Standard ablakok előnyein felül a kedvező árfekvésű Standard Plus tetőtéri ablakok jövőbiztos 3-rétegű üvegezéssel és kiváló hőátbocsátási tényezővel (Uw=1,1 W/m2K) rendelkeznek. A fűtési időszakban energiamegtakarításra tehet szert és az üveg még a külső zajokat is jobban mérsékli. Esztétikus, időtálló, színtelen lakkozású fenyő (GLL) valamint fehér, karbantartás nem igénylő poliuretán bevonatos (GLU), alsó vagy felső kilincses változatban is kapható.

Standard Plus tetőtéri ablakok

Premium tetőtéri ablakok

A VELUX Premium tetőtéri ablakok választéka minden igényt lefed, amit elképzelt. Intelligens és innovatív megoldásaikkal kényelmes otthonná válik tetőtéri lakása, ahol sokáig élvezheti a komfort nyújtotta élményt. Ebben a választékban a billenő ablakok mellett a felfelé nyíló panorámaablakok, intelligens távezérlésű tetőtéri ablakok, vagy akár tetőerkély, tetőterasz megoldások közül is választhat.

Premium tetőtéri ablakok

VELUX árnyékolók, redőnyök

A napfény, amely mindenki számára elérhető, a tetőteret tágassá varázsolja. A lakóhelyiségek használata során azonban a fényt szabályozni szükséges, mindig a változó külső feltételeknek megfelelően. A VELUX árnyékolókat és redőnyöket minőségi tesztelések során kíméletlenül próbára teszik, ezzel garantálva a csúcsminőséget. Óriási választékban kaphatóak és az otthon trendi kiegészítőivé válhatnak. Pick&Click® rendszerrel a belső VELUX árnyékolók percek alatt felszerelhetőek.
Külső hővédő roló

A VELUX külső hővédő roló megfékezi a napsugarakat, mielőtt azok elérnék az ablak üvegfelületét és felmelegítenék a szobát ezáltal a szoba akár 5 fokkal hűvösebb maradhat. A roló áttetsző, így a kilátásban sem akadályoz, bármely VELUX tetőtéri ablakra felilleszthető

Redőny

A bármilyen évszakban ideális megoldást jelentő VELUX redőnyök nyáron megőrzik a helyiség kellemes klímáját, télen pedig megakadályozzák a beltér lehűlését, ráadásul a nap bármely szakában teljesen elsötétíthető velük a helyiség. Emellett csökkentik az eső és a vihar által keltett zajt.

Fényzáró roló

A VELUX fényzáró rolókkal a nap bármely szakában tökéletesen besötétíthet, hálószobákba ideális. Úgy terveztük őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek és könnyen felszerelhetők legyenek, mérés és vágás nélkül.

Image link

VELUX lapostetős felülvilágítók

A VELUX lapostetőbe építhető bevilágítási és szellőztetési megoldások a homlokzati ablakok hiányosságait pótolják, hiszen a helyiségnek a homlokzathoz képest mélyebben fekvő részét is megfelelően megvilágítják, illetve kiegyenlített fényviszonyokat teremtenek a tér minden pontján. További előnyük, hogy olyan helyzetekben is alkalmazhatók, amikor egy homlokzati ablak nem, a homlokzattal egyáltalán nem határos helyiségek ideális tartozékai. A nyitható VELUX felülvilágítók a fény bebocsátásán túl az épület szellőztetésében is kulcsszerepet játszhatnak és ideálisak azoknak, akik a négy fal között is természetes fényre vágynak.

Image link

VELUX fénycsatornák

Általában a ház belsejében fekvő, zárt és sötét, másodlagos funkciót betöltő helyiségeknek az ideális megvilágítására kevesebb figyelmet fordítunk. A VELUX fénycsatornával napfényt lehet varázsolni ezekbe a terekbe gyorsan és egyszerűen. A fénycsatorna működése rendkívül egyszerű. A fény a tetőbe épített fix tetősíkablakon keresztül bejut a fénycsatornába, majd az ún. reflexiós (fényvisszaverő) bevonattal ellátott rugalmas vagy merev cső faláról visszaverődve a mennyezeten elhelyezett búrán keresztül áramlik szét a helyiségbe. A fénycsatorna a manapság divatos, kishajlású tetővel épített családi házak elengedhetetlen kelléke. Minden olyan, a homlokzattal nem határos helyiségben alkalmazható, amely a tetővel közvetlenül nem érintkezik.

VELUX burkolókeretek, beépítőtermékek tetőtéri ablak beépítéséhez

Image link

Tetőtéri ablakok beépítéséhez burkolókeret minden esetben szükséges. Az összes VELUX burkolókeret úgy készül, hogy pontosan illeszkedjen az ablakra, és a beépítését gyorssá, egyszerűvé tegye, valamint bármely ablakméret és tetőfedő anyag esetén tökéletesen megbízható legyen a beépítés. A tetőtéri ablakok kombinációit szintén könnyű beépíteni rugalmas kombi burkolókeret-rendszer segítségével.

Hőszigetelő keret és alátétfólia (BDX)

Menjen biztosra a BDX hőszigetelő kerettel és alátétfóliával, mely a hőszigetelő és vízzáró csatlakozás kulcsa. A csomag mindent tartalmaz, ami a biztonságos ablakbeépítéshez szükséges: hőszigetelő keretet, alátétfóliát és vízelvezető csatornát.

Párazáró fólia (BBX)
Párafékező fólia, mely az ablak méretére készül a tökéletes a pára- és légzárás érdekében.

Beépítő készlet -5%
A beépített szerkezet évtizedeken keresztül hőhídmentes marad, és ablakai tökéletesen vízzáróak lesznek, ha szimpla burkolókeret helyett VELUX beépítő készletet választ. Nem csak a fűtési/hűtési költségeken fog spórolni, hanem már a vásárláskor is. A készlet ugyanis 4 beépítőterméket tartalmaz, és 5% árelőnnyel kapható (a termékek külön-külön történő megvásárlásához képest).

Elérhetőségeink

Látogasson el üzletünkbe, hogy élőben is megtekinthesse a VELUX tetőtéri ablakokat, árnyékolókat.

4405 Nyíregyháza Kállói út 91.
erzsokft@gmail.com