Üvegfólia

Védelem, dizájn és a praktikum tökéletes kombinációja.

Üvegfólia megoldások

Biztonság: Fóliáink az összetört üveget egyben tartják, így megvédik testi épségüket és értékeiket. A LLumar biztonsági fóliák a Magyar Biztosítók Szövetsége által minősített termékek.

Design: A LLumar dekor fóliák kiválóan alkalmasak a beltéri üvegfelületek, térelválasztók és üvegbútorok esztétikusabbá tételére, a homokfúvott üveggel megegyező megjelenést biztosítva.

Gazdaságosság: Az épületüveg fóliák nyáron mérséklik a belső hőmérsékletet, télen pedig bent tartják a meleget, így csökkentik a légkondicionálás vagy fűtés szükségességét, és akár 15% energiát takaríthatunk meg.

Védelem: 99,9%-ban kiszűrik a káros UV sugarakat, csökkentve a berendezési vagy kirakati tárgyak fakulását és az UV által okozott bőrbetegségek kialakulásának veszélyét.

Autóüveg fólia

Az autóüveg fólia számos előnnyel jár, amelyeket érdemes mérlegelni, ha autófóliázás előtt állunk. Csökkenti a beérkező hő mennyiségét, így a nyáron hűvösebb marad az autó belseje. 99%-ban blokkolja az UV-A és UV-B sugárzást, amelyek károsíthatják a bőrt és a szemet. Szilánkmentesítő réteggel rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a szélvédő vagy az oldalsó ablakok betörése esetén a szélvédő darabjai szétszóródjanak. Az autóüveg sötétítő fólia nemcsak hasznos hanem az autó megjelenését is személyre szabhatjuk vele.

Kapcsolat

Miért a LLumar autófóliázás mellett dönts?

Vakító fény csökkentése

A vakító fény okozhat kényelmetlenséget és veszélyt a vezetés során. A napfény visszaverődése az üvegen zavarossá teheti a látást, ami megnehezítheti a közlekedést. A hátsó üléseken utazóknak ezeket a kellemetlenségeket szignifikánsan csökkentheti a sötétített autóablak-fólia használata. A vezetőülés melletti ablakokhoz pedig ideális választás lehet a speciális AIR fóliasorozatunk, amely 70 százalékos fényáteresztő képességgel rendelkezik, ugyanakkor hatékonyan védi a túlzott hőtől.

Kellemesebb utastér

Sokkal hatékonyabban lehet az autód klímáját használni, ha kívülről is távol tartod a forró napsugarakat. Az autófóliázás ezért akkor is remek megoldás, ha a forróságot szeretnéd távol tartani az utastértől. Termékeink hatékonyan csökkentik az autó belső felületeinek a hőmérsékletét: akár 6 Celsius fokkal is hűvösebb lehet az utastérben. A LLumar metalizált és kerámia hővédő fóliák, mint az ATR valamint CTX és IRX sorozat sokkal jobb hőkinttartással rendelkeznek, mint a sima sötétített változatok. Extra védelemért keresd speciális termékeinket!

Megvéd az UV sugaraktól

A hivatásos sofőrök, teherautóvezetők és kifejezetten a csecsemők egészségére káros az autók ablakán betűző napfény, de a ritkábban autózó embereknek is hasznára válik az extra védelem. A LLumar autó fóliázás segít az ultraibolya sugárzás kiszűrésében, ami bőrégést és felnőttkori bőrrákot okozhat. A megfelelő vezetési viszonyok biztosítása mellett az egészséged megőrzéséhez is hozzájárulnak prémium termékeink.

Baleset esetén is véd

A LLumar biztonsági autófólia még törés, esetleg ütközés esetén is egyben tartja a szélvédőt és az ablaküveget, hogy a szilánkok ne okozzanak sérülést az utasoknak. A tesztlaboratóriumi kísérletek során kapott eredmények alapján a LLumar autófóliák akár egy nagyobb ütközés esetén is állják a sarat. Az autófóliázás egy baleset esetén is rendkívül hasznos lehet: egy esetleges betörési kísérlet esetén nem hagyja cserben az autó tulajdonosát. A LLumar autóablak fóliák használatával a tolvajnak nagyon nehéz lesz betörni az ablakot – egy fóliázatlan üveg esetében ez kevesebb, mint 5 másodperc alatt sikerülne. Ráadásul, ha szerencsétlen módon még bent is tartózkodunk az utastérben, több időnk van a menekülésre.

Épületüveg fólia

A minőségi és megfelelően telepített épületfólia kényelmesebbé tudja tenni a mindennapjainkat az otthonunkban vagy munkahelyünkön. Az üvegfóliázás épületeken ráadásul anyagilag is megtérülő beruházásnak minősül, mivel használatukkal csökkennek az energiaköltségek.

Kapcsolat

Milyen előnyei vannak a LLumar épületfóliáknak?

Hatékony hővédelem

Az építészek napjainkban előszeretettel használnak sok üveget az épületekhez. Egyrészt esztétikus, másrészt pedig egyre többen kedvelik az átlátszó falak mögötti élet adta érzést. Ám a nyári melegben a zárt ablakok mellett folyamatosan mennek az irodaházakban a légkondicionálók. Van aki nem is bírja sokáig őket, másrészt pedig folyamatosan viszi az áramot, ami sok pénzbe kerül.

UV védelem

Miután az UV sugárzás köztudottan ártalmas az egészségre, ezért igyekezni kell, hogy a mindennapok során megfelelően védve legyünk tőle. Az épületfóliázás gyakorlatilag teljes UV-védelmet tesz lehetővé: egyes fólia változatok csupán a káros sugarak 0,1%-át engedik át napsütéskor. Amennyiben biztosítani szeretnénk munkahelyünkön az ott tartózkodók épségét, az épület üvegfóliázás egy kiváló választás. Továbbá belső terünk épségét is megóvhatjuk ugyanis így nem károsítja pl. a bútorokat, kanapék szövetét, megvédi a fakulástól

Szilánkos törés elleni védelem

Egy nemkívánatos baleset sajnos mindig előfordulhat. Éppen ezért kiemelten fontos, hogy az ablaküvegek a lehető legbiztonságosabbak legyenek. Számos esetben ugyanis sokszor a szétrepülő szilánkok okozzák a sérüléseket, vagy az ablakkeretből kiálló üvegcsonkok. Az épületfólia egyben tartja az üveget egy esetleges törés esetén is, megakadályozza a szétrobbanó szilánkos törést. Ezzel nemcsak megelőzhetőek a balesetek, hanem védelmet nyújtanak akár egy természeti katasztrófa, vagy egy vandál cselekedettel szemben is.

Ragyogásvédelem épületfóliával

Borzasztó kellemetlen tud lenni, amikor egy agresszív fénysugár egy pillanatra megvakít minket, vagy nem látjuk megfelelően a képernyőt. Az épületfóliák különböző mértékben képesek átengedni és megszűrni a látható fényt, így nyújtva ragyogás elleni védelmet a helyiségben lévőknek.

Energiamegtakarítás

Végül, de nem utolsó sorban fontos kiemelni az épületfóliázás költségmegtakarítási vonatkozásait. Az épületfóliák ugyanis növelik az üvegszerkezetek energiafelhasználási teljesítményét, ami által akár 15%-kal gazdaságosabb működést tesznek lehetővé. Speciális kialakításuknak köszönhetően kevesebbszer kell használni a légkondicionálót, valamint hatékonyan járulnak hozzá a széndioxid csökkenéséhez is.